مقدمه ای بر زبان (فصول 4، 5 و 6)
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تهران
- نویسنده غلامرضا بغدادی
- استاد راهنما علی محمد حق شناس
- سال انتشار 1359
چکیده
رساله حاضر ترجمه فصل های (4-6) از کتاب "مقدمه ای بر زبان" اثر فرامکین و رادمن است . در این پژوهش پس از مروری بر قواعد واجشناسی و معنی شناسی، الگوهیا جمله بندی بررسی شده و این نتیجه حاصل شده است که قواعد سازه ای برای بیان کل دانش نحوی گویندگان زبان کافی نیست بلکه قواعد گشتاری نیز مورد نیاز هستند این قواعد برای بیان ابهام جملات مورد نیاز هستند. ژرفساخت های ذهنی جملات بوسیله قواعد سازه ای تولید می شوند. قواعد گشتاری بر روی این ژرفساخت ها عمل می کنند تا روساخت را که گفتار واقعی گویندگان زبان است بوجود آورند. دانش زبانی گویندگان در باره ساختهای نحوی زبانشناسان بوسیله دستور گشتاری - زایشی بیان می شود.
منابع مشابه
ترجمه : مقدمه ای بر زبان (فصول 7 و 8 و 9)
رساله حاضر ترجمه سه فصل از کتاب "مقدمه ای بر زبان" اثر فرامکین و رادمن است . زبان و حیوانات ، تغییرات زبان و زبانهای دنیا از مباحث مطروحه در این کتاب هستند.
15 صفحه اولNumber 2 - 1 3 - 1 4 - 1 5 - 1 5 - 2 5 - 3 5 - 4 5 - 5 5 - 6 5 - 7 5 - 8 6 - 1 •
A decentralized failure detection and isolation (FDI) methodology, which is robust with respect to model uncertainties and noise, is presented. Redundancy metrics are developed, and optimization problems are posed for the choices of robust parity relations. Closed-form solutions for some special failure cases are given. Connections are drawn with other disciplines, and the use of the metrics to...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تهران
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023